JW Huoltopalvelu Oy vaihtoi tilitoimistoa

Kirjoittanut: Suvi

Asiantuntija KLT, YAT
Julkaistu: maalis 30, 2020

Suosittelut, ammattitaito ja sijainti vaikuttivat tilitoimiston valintaan

JW Huoltopalvelu on vuonna 2014 perustettu riihimäkeläinen kodinkone- ja laitoskonehuoltoyritys. JW Huoltopalvelut asentaa ja myy mm. lämpöpumppuja ja laitoskoneita.

Vaikka hyväksi koettua tilitoimistoa ei yleensä vaihdeta toiseen, tilitoimiston vaihto tuli yritykselle ajankohtaiseksi Avain-tilit kirjanpitäjän eläköitymisen myötä.

“Kirjanpitäjämme jäätyä eläkkeelle oli löydettävä uusi, meille sopiva tilitoimisto hoitamaan yrityksemme kirjanpitoa”, kertoo JW Huoltopalveluiden Matias Weck.

Riihimäen Tilitoimiston valintaan yrityksellä oli selkeät ja hyvät perusteet. Myös hieman taustatyötä vaadittiin.

“Meille kehuttiin Riihimäen Tilitoimistoa, kun kyselimme alueen muilta yrityksiltä heidän kokemuksiaan kaikista tämän alueen tilitoimistoista. Meille on myös erittäin tärkeää, että kirjanpidostamme huolehtiva tilitoimisto sijaitsee lähellä meitä”, Weck sanoo.

Riihimäen Tilitoimiston puolesta puhuivat muutkin seikat. Niiden joukossa se, että JW Huoltopalvelu on kasvua hakeva yritys. Niin ikään kasvua tavoitteleva tilitoimisto on siten yritykselle oivallinen valinta.

Palvelu ja asiantuntemus arvossaan

JW Huoltopalvelun kokemuksen mukaan tilitoimistosta tekee hyvän tai huonon sen henkilöstö. Kyse on tekijöiden ammattitaidosta.

“Saamme tarvitsemamme yksilöidyn palvelun asiantuntevalta henkilökunnalta, joka Riihimäen Tilitoimistolla on,” kertoo Weck kokemuksistaan Riihimäen Tilitoimiston asiakkaana. “He hoitavat asiat ammattitaidolla.”

Toistaiseksi kaikki JW Huoltopalvelun kokemukset ovatkin olleet pelkästään positiivisia.

Valitse tilitoimisto ajan kanssa

Tilitoimiston valinnassa maltti on Weckin mukaan valttia. Hän pitää tärkeänä sitä, että selvittää rauhassa, miten haluaa yrityksensä raha-asioiden hoituvan. Ennen päätöksentekoa tulisi tietää, mitä haluaa tai voi tehdä taloushallinnon osalta itse siten, että aikaa jää myös yrityksen pyörittämiseen.

“Kaikkein tärkeintä on, että voimme luottaa siihen, että tilitoimisto hoitaa sopimamme asiat. Näin me voimme keskittyä siihen minkä me osaamme parhaiten.”

 

Saatat pitää myös:

Asiakastyytyväisyyskysely: “Loistavaa työtä!”

Asiakastyytyväisyyskysely: “Loistavaa työtä!”

Me Riihimäen Tilitoimistossa summasimme taannoin paitsi kulunutta vuotta, myös menestymistämme ylipäänsä teettämällä loppusyksystä asiakaskyselyn. Tulokset olivat pääsääntöisesti hyviä. Avaamme tässä artikkelissa kyselyn tuloksia ja vastaamme asiakkailtamme tulleisiin avoimiin kommentteihin.

YEL uudistuu, lisääntyvätkö kustannukset ja holhous?

YEL uudistuu, lisääntyvätkö kustannukset ja holhous?

Kesä kuumensi yrittäjät YEL-uudistusta koskevaan keskusteluun. Vaikka aihe on sittemmin viilentynyt muiden uutisten alle, se ei ole kadonnut mihinkään vaan etenee eduskunnassa aikataulun mukaisesti. Kokosimme yhteen yrittäjiä koskevien muutosten ja keskustelujen pääkohdat. Jottei totuus unohtuisi.

Ilahduta kirjanpitäjääsi -päivä tulee! Oletko valmis?

Ilahduta kirjanpitäjääsi -päivä tulee! Oletko valmis?

Meillä on radikaali ehdotus kaikille yrittäjille: yrittäjän kalenterin totaalinen uudistus! Koska uusien tapojen opettelu on hidasta puuhaa, aloitetaan pienin askelin. Ensimmäinen niistä on Ilahduta kirjanpitäjääsi -päivän viettäminen joka kuun 26. päivä. Merkitsethän päivämäärän heti muistiin kalenteriisi.