Tilitoimistomme

Meille työilmapiirin rentous ja ”oma perhe” on yhtä tärkeä voimavara kuin tietotaitomme, emme kuitenkaan tee töitä nutturat kireällä ja välitön ilmapiirimme välittyy myös asiakkaalle. Meille olet aina tervetullut käymään!

Keitä me olemme

Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima jäsentoimisto

Toimistomme sijaitsee Riihimäellä. Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella. Palvelemme myös Suomalaisia yrityksiä joiden liiketoiminta on pääasiallisesti Suomen rajojen ulkopuolella.

Tarjoamme asiakkaillemme kaikkia taloushallinon palvelua nykyaikaisin menetelmin.

Vuotta taloushallintoa

Tyytyväistä asiakasta

Kirjanpidon asiantuntijaa

Meidän tarinamme

Ovi käy kiihtyvällä tahdilla, alv-päivä lähestyy. Yrittäjät, joista monesta on tullut pitkäaikaisia ystäviämme tuovat aineistojaan. Ajankohta on kiireinen, silti jokaiselle asiakkaallemme on aikaa. Yleensä meillä on jo yrittäjälle valmiiksi kysyttäviä asioita tai sitten vain vaihdamme kuulumisia. Kiireestämme huolimatta meille voi aina soittaa, laittaa sähköpostia tai tulla piipahtamaan. Meillä on aina aikaa asiakkaalle, vaikka alvien takaraja tikittää jo kuumeisesti. Alv-päivän jälkeen voi taas hetken huokaista ” Taas selvittiin ajoissa ”. Joskus se vaatii päivien pidennystä, mutta nykyään helpotusta asiaan on tuonut kirjanpidon sähköistyminen.

"Hyvä kirjanpitäjä on kullanarvoinen löytö ja pidän suuressa arvossa sitä, että tiedän voivani luottaa siihen, että yritykseni asioista pidetään Riihimäen Tilitoimistossa hyvää huolta."

Jenni Rotonen

Pupulandia.fi

"Riihimäen Tilitoimiston henkilökunta on ammattitaitoista ja asiantuntevaa. Yhteistyömme on ollut helppoa. Tunne siitä, että perusasiat taustalla on asiantuntevissa käsissä, on minulle tärkeää."

Petri Kuossari

DataIT

"As I was starting my business (first-time entrepreneur) the advice and assistance from Riihimäen Tilitoimisto was invaluable to help me navigate the bureaucracy involved in setting up the company and all the intricacies involved with taxation. The expertise of the people at Riihimäen Tilitoimisto and the ease of communication with them was a huge help in an already busy schedule of mine."

Toni Niemenpää

TNI Engineering

Aloitin yritystoiminnan 2014 ja ystäväni suositteli minulle tätä tilitoimistoa hoitamaan kirjanpitomme.

Riihimäen Tilitoimiston ansiosta yrittäjäksi ryhtyminen oli helppoa ja mukavaa. Tilitoimiston antamat palvelut ovat säästäneet hurjasti omaa aikaamme ja lisäksi olemme saaneet kullan kalliita neuvoja siitä kuinka meidän tulisi kehittää toimintaamme tulevaisuutta ajatellen.

Joni Rinta-Kahila

Muuttoapusi.fi

Asiakkaat kuin perheenjäseniä

Sinun ainutlaatuinen yrittäjätarinasi

Jokaisen yrittäjän tarina on erilainen ja erityinen. Olemme olleet onnekkaita ja saaneet kuluneiden vuosikymmenten aikana olla mukana tekemässä useista unelmista menestystarinoita. Jos kaipaat osaavaa ja luotettavaa tilitoimistoa, joka ymmärtää ja kuuntelee yrittäjää ja osaa auttaa tätä jo ennen kuin yrittäjä edes keksii kysyä, olet oikeassa paikassa!

 

Ihmiset

Taloushallinnon ammattilaiset

Osaavien kirjanpitäjiemme lisäksi tarjoamme käyttöösi modernit sähköiset järjestelmät. Palvelemme sinua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Suvi Rekola

Suvi Rekola

Asiantuntija KLT, YAT

Katja Boman

Katja Boman

Asiantuntija

Niina Usva-Kanteh

Niina Usva-Kanteh

TJ, asiantuntija KLT